Retourneren

Retourneren

Op al onze artikelen geldt een retourtermijn van 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat jij je artikel ontvangt. 

 

Retourvoorwaarden: Vanwege hygiënisch oogpunt worden onze producten NIET retour genomen als de verzegeling verbroken is. Lenzen dienen als complete set en in ongeopende verpakking retour gestuurd te worden. Lenzen op sterkte worden als set verkocht met dezelfde sterkte's. Deze dienen dan ook ongeopend als set met dezelfde sterkte's geretourneerd te worden. 

 

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen te hebben ontvangen. Artikelen die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden niet retour genomen. De retourzending is altijd op eigen risico van de verzender.

ColorVisions is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen. Zorg er ook voor dat de zending voldoende is gefrankeerd. Als een pakket niet voldoende gefrankeerd wordt geretourneerd, dan kunnen wij het pakket helaas niet aannemen.

Bij ontvangst worden de geretourneerde producten zorgvuldig gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en ongeopend is. De retour zal worden geweigerd als het niet voldoet aan de retourneringsvoorwaarden.

Wanneer je toch een Item retourneert die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, zijn de kosten voor het opnieuw naar jou toezenden voor jezelf.

Je krijgt een e-mailbevestiging wanneer de retour is geaccepteerd. Indien de producten op de juist wijze zijn geretourneerd zullen we het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

 

Gratis verzending boven de €50,- Voordeel
Binnen 24 uur verzonden Snelle Levering
Veilig Afrekenen Veilige betaling