Over ons

Welkom bij Color Visions, jouw toegangspoort tot hoogwaardige lenzen tegen betaalbare prijzen! Als een jong bedrijf streven we ernaar om kwalitatief hoogwaardige lenzen en oogverzorgingsproducten toegankelijk te maken voor iedereen. Door rechtstreeks samen te werken met leveranciers, kunnen we aantrekkelijke prijzen bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit. Ons doel is om het online kopen van lenzen eenvoudiger, voordeliger en betrouwbaarder te maken, zodat jij onbezorgd van helder zicht en een natuurlijke uitstraling kunt genieten. Waarom Color Visions?

 • Betaalbare prijzen: Wij zijn vele malen goedkoper dan traditionele opticiens, zonder afbreuk te doen aan comfort en kwaliteit.
 • Comfort en natuurlijke uitstraling: Onze lenzen zijn ontworpen om comfortabel te dragen en een natuurlijke look te bieden. Ze behouden hun kleur en zijn geschikt voor donkere ogen.
 • Jaarlenzen: Onze lenzen worden zorgvuldig gecontroleerd door een erkend laboratorium en gaan langer mee dan standaard maandlenzen, waardoor je langer van je favoriete look kunt genieten.
 • Kwaliteitscontrole: Ieder product is voorzien van certificeringen en wordt persoonlijk door ons getest, zodat we alleen de beste lenzen aanbieden.
 • Snelle levering en voordelige verzendkosten: Wij streven ernaar om jouw bestelling snel en efficiënt te leveren, tegen aantrekkelijke verzendkosten.

Wij zijn trots om jou hoogwaardige lenzen te kunnen bieden die voldoen aan jouw behoeften en budget. Join Color Visions en ontdek een nieuwe dimensie van helder zicht en vertrouwen!"

 

 

  Gratis verzending boven de €50,- Voordeel
  Binnen 24 uur verzonden Snelle Levering
  Veilig Afrekenen Veilige betaling