Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

 

- Color Visions is niet aansprakelijk op schade die ontstaat door verkeerde toepassing van producten.

- Color Visions staat er voor in dat de goederen voldoen aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en in het aanbod vermelde specificatie.

- Leveringen van goederen worden voldaan op de uitdrukkelijke bestelling, tenzij tussen Color Visions en de consument anders is afgesproken.

- Color Visions zal zo goed als mogelijk zorgvuldig omgaan met de uitvoering van bestellingen van goederen.

- Als plaats van levering geldt het woonadres van de consument dat het laatst kenbaar is gemaakt aan Color Visions , tenzij anders is overeengekomen.

- Color Visions zal geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed tenminste binnen 3 werkdagen uitvoeren. Indien de bezorging tijdelijk of niet op voorraad is, of om andere redenen vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 3 werkdagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft een bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren.

- Het risico van beschadiging en/of vermissing van de bezorging van Color Visions producten middels post is Color Visions niet aansprakelijk voor.

- Color Visions is niet aansprakelijk voor materiële schade en/of immateriële schade als gevolg van het gebruik van de producten die via deze site besteld zijn.

- De consument accepteert bij aankoop van de producten van Color Visions het risico op materiële schade en immateriële schade en de consument is zelf aansprakelijk voor de financiële gevolgen die zij bij schade oplopen.

- De verschuldigde bedragen door de consument dienen voor de levering 100% voldaan te worden.

- Op al onze producten rust een leveringstermijn  van 30 dagen.

 

Retourregeling

 

Wilt u gebruik maken van onze retour regeling, volg dan de volgende stappen:

1. Neem contact op met ons door te e-mailen naar info@colorvisions.nl. Vermeld in de e-mail dat u de contactlenzen graag wilt retourneren. Vermeld ook in de e-mail uw volledige naam, uw bestelkenmerk, datum van ontvangst, de productgegevens (kleur, soort, enz.) en het aantal dat u wilt retourneren.

2. U krijgt een e-mail terug met de adresgegevens waarnaar u de producten kunt terugsturen en het bedrag dat u terug kunt ontvangen voor de producten. Stuur de producten op. (zorg ervoor dat de product(en) in een stevige envelop worden verstuurd en het adres duidelijk is vermeld. Colorvisions is niet aansprakelijk voor verloren retours.

3. De terugbetalingstermijn in geval van herroepen is maximaal 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten.

Retourvoorwaarden:
- Kosten voor het retour zijn voor eigen rekening van de consument.
- Alleen producten met een waarde boven de 10 euro kunnen worden geretourneerd.
- Teruggestuurde producten dienen ongeopend, schoon en in goede conditie bij ons aan te komen.

- Geopende producten kunnen wij in verband met hygiëne niet terugnemen.

- Bestellingen die nog niet opgestuurd zijn door ons kunnen altijd geannuleerd worden.

- De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van maximaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten. Voor al je vragen kun je ons e-mailen op: Info@colorvisions.nl

Envio gratuito en pedidos superiores a 50€ sin costos adicionales
Envio en 24 Horas Entrega rápida
Pago Seguro Pago Protegido